MAX-UNIVERSAL

Uniwersalny Automat cukierniczy do rozbudowy od podstawowej maszyny jedno zbiornikowej do MAXYMALNEGO wielozadaniowego urządzenie z wieloma głowicami

więcej
Urządzenia do czekolady - HTM 25

Automatyczna temperówka przepływowa HTM 25

Urządzenie przeznaczone do realizacji kontrolowanego procesu podgrzewania i schładzania czekolady w ściśle określonych zakresach temperatur.

więcej
Urządzenia do czekolady - HTM 25 S

Automatyczna temperówka przepływowa HTM 25 S

Kompaktowa wersja temperówki HTM 25, lecz o znacznie mniejszych gabarytach przy zachowaniu tej samej wydajności.

więcej
Urządzenia do czekolady - HCM

Oblewarka do czekolady HCM

Urządzenie zadaniem którego jest oblewanie produktów cukierniczych prawdziwą czekoladą z jednoczesnym przygotowywaniem czekolady w procesie temperowania.

więcej
Maszyna do oblewania ciastek czekaladą - HASBORG Maszyny Cukiernicze

Oblewarka przemysłowa CREALINE

Zaawansowana maszyna przemysłowa przystosowana do pracy ciągłej w linii przemysłowej do produkcji szerokiego asortymentu wyrobów cukierniczych CREALINE. Oblewarka przystosowana jest do pracy z czekoladą i produktami czekoladopodobnymi.

więcej
Maszyna do produkcji czekoladek

Choco Max

Urządzenie do zautomatyzowanej produkcji pralin, czekoladek i czekolad nadziewanych.

więcej
Tunel chłodniczy do czekolady

Tunel Chłodniczy HCT do czekolady

Tunel chłodniczy o konstrukcji modułowej, współpracujący z urządzeniami z linii „Czeko” do prawdziwej czekolady

więcej
Zaawansowana maszyna cukiernicza

Quatromax

Najbardziej zaawansowany czterozbiornikowy automat do produkcji ciastek dwukolorowych nadziewanych i dekorowanych.

więcej
Maszyna do formowania ciastek Triomax III

Triomax III

Wysokiej klasy trzyzbiornikowy automat cukierniczy do produkcji ciastek dwukolorowych z nadzieniem lub dekoracją.

więcej

Duomax III

Wysokiej klasy dwuzbiornikowy, popularny i wydajny automat cukierniczy do produkcji szerokiej gamy ciastek.

więcej

Maxdrop

Uniwersalna, wielofunkcyjna maszyna do produkcji szerokiej gamy ciastek jednokolorowych.

więcej
Maszyna do formowania ciastek Baby - Maxdrop 400

Baby - Maxdrop 400

Najmniejszy w gamie produktów - kompaktowy i prosty w obsłudze automat do produkcji ciastek.

więcej
Urządzenia do czekolady - LUXOR

Oblewarka Luxor

Maszyna przeznaczona do oblewania szerokiej gamy produktów płynnymi wyrobami czekoladopodobnymi oraz pomadami.

więcej
Zbiornik do roztapiania czekolady

Kociołek do roztapiania czekolady

Urządzenie do roztapiania i podtrzymywania temperatury roztopionej czekolady i innych mas czekoladopodobnych.

więcej
Maszyna do formowania ciastek

Przemysłowa maszyna formująca

Maszyna formująca typu QUATROMAX, TRIOMAX, DUOMAX lub MAXDROP jest w pełni profesjonalnym urządzeniem pracującym w ciągu technologicznym linii przemysłowej. Stworzona i zaprojektowana tak by pracować niezawodnie.

więcej
Depozytor do ciastek

Przemysłowa maszyna wałkowa Royal Rols

Jest to przemysłowa maszyna klasy PREMIUM. Przeznaczona do pracy na linii przemysłowej. Służy do produkcji ciastek kruchych lub pierników (serca, precle, miśki) wyciskanych z walca.

więcej
Maszyna do formowania ciasta

Przedformierka

Urządzenie przygotowujące ciasto do procesu formowania w maszynach wyposażonych w walec.

więcej
Przemysłowy tunel chłodzący

Tunel chłodniczy

Tunel chłodniczy jest nowoczesnym urządzeniem współpracującym z oblewarką LUXOR. Służy do ostudzania czekolady lub innych podobnych mas, którymi wcześniej w oblewarce oblany jest produkt cukierniczy.

więcej
Transporter przemysłowy

Transporter łukowy - zakręt

Pozwala zmienić kierunek przemieszczania produktu.

więcej
Maszyna do produkcji ciastek przekładanych

Markiziarka

Maszyna do „składania” popularnych ciasteczek przekładanych kremem - zwanych markizami.

więcej
Transporter produktów na linii przemysłowej

Transporter liniowy

Transportuje i schładza produkty po wypieku.

więcej
Urządzenie do dekorowania wyrobów cukierniczych

Posypywacz

Urządzenie przeznaczone do dekorowania wyrobów cukierniczych drobnymi posypkami w postaci np. cukru, maku, kokosa, sezamu itp.

więcej
Maszyna do zraszania ciastek emulsją

Zraszacz

Urządzenie do natryskowego nakładania emulsji spożywczych na produkty cukiernicze.

więcej
Maszyna do powlekania i dekorowania ciastek

Posypywacz zintegrowany

Urządzenie przeznaczone do dekorowania wyrobów cukierniczych drobnymi posypkami.

więcej
Maszyna do produkcji ciastek nadziewanych

S-MAX

Jest to połączenie dwóch systemów podawania ciasta, pierwszy to wałki o dużej średnicy, drugi precyzyjny system wielu ślimaków sterowanych niezależnie z panelu PLC, innowacyjne rozwiązanie, które gwarantuje precyzyjną wagę ciasta na całej szerokości roboczej maszyny.

więcej
Piec przelotowy

Piec tunelowy - konwekcyjny

Piece tunelowe Hasborg to wysokiej klasy piece  konwekcyjne o bardzo dużej sprawności cieplnej. Są to trwałe piece wykonane z grubych blach nierdzewnych.

więcej
Automatyczny posypywacz zintegrowany

Posypywacz przemysłowy automatyczny

Urządzenie przeznaczone do pracy w ciągach technologicznych linii przemysłowych, zadaniem którego jest dekorowanie wyrobów cukierniczych drobnymi posypkami, jak cukier, mak, kokos sezam itp.

więcej
Maszyna wałkowa do ciastek

Maszyna wałkowa ROLLS 600

Urządzenie przeznaczone do produkcji ciastek kruchych metodą wyciskania z walca formującego. Umożliwia uzyskiwanie ciastek o bardzo różnorodnych kształtach i wzorach, z przetłoczeniami, rysunkami, znakami firmowymi itp. w zależności od konkretnych potrzeb Klienta.

więcej
Maszyna przemysłowa do cięcia ciastek

Gilotyna z ruchem nadążnym

Urządzenie do precyzyjnego cięcia produktów bezpośrednio na taśmie pieca tunelowego / taśmie pośredniej podczas nieprzerwanego ruchu produktu (podążanie za produktem).

więcej
Maszyna do formowania ciastek z wałka

Maszyna wałkowa Rolls AP z automatycznym podajnikiem blach

Urządzenie przeznaczone do produkcji ciastek kruchych metodą wyciskania z walca formującego. Wyposażone w automatyczny podajnik blach i wielopoziomowy system regulacji.

więcej
Maszyna do produkcji cukierków

DUOMAX CUK

Dwuzbiornikowa maszyna przemysłowa pracująca w ciągu technologicznym linii produkcyjnej.

więcej

Zbiornik do roztapiania czekolady / topielnik HMP

Zbiorniki do roztapiania czekolady to urządzenia których zadaniem jest zamiana czekolady z postaci stałej (bloki, kaletki, dropsy) do postaci płynnej, o zadanej temperaturze.

więcej

Zaufali nam