MAX-UNIVERSAL
Uniwersalny Automat cukierniczy do rozbudowy od podstawowej maszyny jedno zbiornikowej do MAXYMALNEGO wielozadaniowego urządzenie z wieloma głowicami
Uniwersalny Automat cukierniczy do rozbudowy od podstawowej maszyny jedno zbiornikowej do MAXYMALNEGO wielozadaniowego urządzenie z wieloma głowicami
Urządzenie przeznaczone do realizacji kontrolowanego procesu podgrzewania i schładzania czekolady w ściśle określonych zakresach temperatur.
Kompaktowa wersja temperówki HTM 25, lecz o znacznie mniejszych gabarytach przy zachowaniu tej samej wydajności.
Urządzenie zadaniem którego jest oblewanie produktów cukierniczych prawdziwą czekoladą z jednoczesnym przygotowywaniem czekolady w procesie temperowania.
Zaawansowana maszyna przemysłowa przystosowana do pracy ciągłej w linii przemysłowej do produkcji szerokiego asortymentu wyrobów cukierniczych CREALINE. Oblewarka przystosowana jest do pracy z czekoladą i produktami czekoladopodobnymi.
Tunel chłodniczy o konstrukcji modułowej, współpracujący z urządzeniami z linii „Czeko” do prawdziwej czekolady
Wysokiej klasy trzyzbiornikowy automat cukierniczy do produkcji ciastek dwukolorowych z nadzieniem lub dekoracją.
Wysokiej klasy dwuzbiornikowy, popularny i wydajny automat cukierniczy do produkcji szerokiej gamy ciastek.
Najmniejszy w gamie produktów - kompaktowy i prosty w obsłudze automat do produkcji ciastek.
Maszyna przeznaczona do oblewania szerokiej gamy produktów płynnymi wyrobami czekoladopodobnymi oraz pomadami.
Urządzenie do roztapiania i podtrzymywania temperatury roztopionej czekolady i innych mas czekoladopodobnych.
Maszyna formująca typu QUATROMAX, TRIOMAX, DUOMAX lub MAXDROP jest w pełni profesjonalnym urządzeniem pracującym w ciągu technologicznym linii przemysłowej. Stworzona i zaprojektowana tak by pracować niezawodnie.
Jest to przemysłowa maszyna klasy PREMIUM. Przeznaczona do pracy na linii przemysłowej. Służy do produkcji ciastek kruchych lub pierników (serca, precle, miśki) wyciskanych z walca.
Urządzenie przygotowujące ciasto do procesu formowania w maszynach wyposażonych w walec.
Tunel chłodniczy jest nowoczesnym urządzeniem współpracującym z oblewarką LUXOR. Służy do ostudzania czekolady lub innych podobnych mas, którymi wcześniej w oblewarce oblany jest produkt cukierniczy.
Pozwala zmienić kierunek przemieszczania produktu.
Maszyna do „składania” popularnych ciasteczek przekładanych kremem - zwanych markizami.
Transportuje i schładza produkty po wypieku.
Urządzenie przeznaczone do dekorowania wyrobów cukierniczych drobnymi posypkami w postaci np. cukru, maku, kokosa, sezamu itp.
Urządzenie przeznaczone do dekorowania wyrobów cukierniczych drobnymi posypkami.
Piece tunelowe Hasborg to wysokiej klasy piece konwekcyjne o bardzo dużej sprawności cieplnej. Są to trwałe piece wykonane z grubych blach nierdzewnych.
Urządzenie przeznaczone do pracy w ciągach technologicznych linii przemysłowych, zadaniem którego jest dekorowanie wyrobów cukierniczych drobnymi posypkami, jak cukier, mak, kokos sezam itp.
Urządzenie przeznaczone do produkcji ciastek kruchych metodą wyciskania z walca formującego. Umożliwia uzyskiwanie ciastek o bardzo różnorodnych kształtach i wzorach, z przetłoczeniami, rysunkami, znakami firmowymi itp. w zależności od konkretnych potrzeb Klienta.
Urządzenie do precyzyjnego cięcia produktów bezpośrednio na taśmie pieca tunelowego / taśmie pośredniej podczas nieprzerwanego ruchu produktu (podążanie za produktem).
Urządzenie przeznaczone do produkcji ciastek kruchych metodą wyciskania z walca formującego. Wyposażone w automatyczny podajnik blach i wielopoziomowy system regulacji.
Dwuzbiornikowa maszyna przemysłowa pracująca w ciągu technologicznym linii produkcyjnej.
Zbiorniki do roztapiania czekolady to urządzenia których zadaniem jest zamiana czekolady z postaci stałej (bloki, kaletki, dropsy) do postaci płynnej, o zadanej temperaturze.