Firma HASBORG dysponuje nowoczesnym laboratorium, w którym badane i testowane są różnorodne materiały w celu znalezienia najbardziej optymalnych rozwiązań, które nie wpływają na strukturę ciasta. Dobieramy rozwiązania dopasowane do konkretnych, często bardzo specyficznych potrzeb naszych Klientów. Możemy opracować strukturę ciasta, jego zachowanie podczas leżakowania, wypieku, chłodzenia oraz procesu oblewania czekoladą.  Inaczej mówiąc  - mamy możliwość sprawdzenia i przetestowania produktu w całym ciągu technologicznym pod kątem jego zachowania podczas symulowanego procesu produkcji. Dzięki tym badaniom powstają bardziej wydajne linie technologiczne oraz innowacyjne rozwiązania. Możemy również opracować dla Państwa receptury produktów cukierniczych.

 

Jeśli szukają Państwo nowych, ciekawych przepisów na ciastka z różnych stron świata, nowych technologii spożywczych  - Zapraszamy do nas!

 

laboratorium testowe

laboratorium testowe

Zaufali nam