PL
Urządzenia do czekolady

Hasborg to marka doskonale znana w branży cukierniczej. Firma od wielu lat zaopatruje zakłady produkcyjne w najwyższej klasy urządzenia do formowania, dekorowania i wypieku wielu ciasteczek. Firma ma ugruntowaną pozycję na rynku, a jej maszyny stosowane są przez przedsiębiorstwa na całym świecie.

W bogatej ofercie Hasborg dostępne są m.in. nowoczesne i wydajne maszyny do pracy z czekoladą - temperówki, oblewarka do czekolady , tunele chłodnicze czy kociołki do roztapiania. Oblewarki pozwalają na polewanie ciasteczek w całości, od góry lub od dołu przy pomocy czekolady lub innej polewy czekoladowej. Urządzenia wyposażone są w specjalne moduły, utrzymujące polewę w wybranej temperaturze, co ułatwia jej dozowanie. Temperówki od Hasborg przeznaczone są do ogrzewania i chłodzenia czekolady w kontrolowany sposób. W tej sposób powstają piękne i smakowite praliny i wielu smakach i formach. Temperówki nie wymagają zużycia dużej ilości energii, są łatwe w obsłudze i zapewniają wysokiej jakości produkty końcowe. Kociołek do roztapiania czekolady marki Hasborg to wysokiej jakości urządzenie przeznaczone to upłynniania czekolady oraz mas czekoladopodobnych. Kociołek może pracować wraz z oblewarkami oraz specjalną pompą do podawania polewy wprost do oblewarki.

Oblewanie ciastek nigdy nie było tak łatwe. Dzięki nowoczesnym i wydajnym urządzeniom do produkcji ciastek od Hasborg bez trudu stworzysz smakowite oraz estetyczne ciasteczka z polewą oraz nadzieniem czekoladowym.

Zaufali nam