HASBORG maszyny do oblewania i schładzania wyrobów cukierniczych to najlepsze rozwiązanie technologiczne dla każdej cukierni i piekarni. Maszyny przystosowane są do pracy z różnymi polewami. Wyróżniają się wysoką funkcjonalnością i solidnością. Oblewanie i schładzanie wyrobów cukierniczych to niewątpliwie jeden z bardzo ważnych etapów prac przy produkcji produktów spożywczych. Na jakość wszelkich wyrobów cukierniczych ma bowiem wpływ nie tylko ich smak, ale również estetyka. Pięknie przyozdobiony czekoladą lub pomadą produkt, będzie zawsze bardziej pożądany przez konsumenta. Maszyny HASBORG gwarantują, że każdy wyrób cukierniczy oblany będzie w doskonały sposób, co uczyni go i smaczniejszym, i atrakcyjniejszym wizualnie. Oblewanie ciastek i innych wyrobów przy wykorzystaniu tej maszyny jest niezwykle proste i szybkie. Co niezwykle ważne, sprzęty te umożliwiają oblewanie czekoladą, oblewanie polewą, jak również oblewanie pomadą cukrową. Szeroka możliwość zastosowań jest więc niewątpliwym atutem maszyn HASBORG. Maszyny do oblewania i schładzania prezentowane w ofercie wyróżniają się swoją wysoką klasą i solidnością wykonania. Są to urządzenia energooszczędne, co jest korzystnym rozwiązaniem w każdej firmie zajmującej się produkcją, ponieważ pozwala zmniejszyć koszty pracy. Do ich produkcji użyto tylko materiałów i surowców najwyższej jakości, co jest gwarantem, że maszyna będzie sprawnie działać przez wiele lat. HASBORG to sprzęty proste w obsłudze i co niezwykle ważne, bezpieczne. Takie połączenie gwarantuje bardzo sprawną produkcję wyrobów cukierniczych.